Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιαννη Μακρή, ο οποίος είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το cnn.gr η διαδικασία έκδοσής του από τις Βουλγαρικές Αρχές, ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ, όταν Βούλγαροι αστυνομικοί τον συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα και τον παρέδωσαν στους Έλληνες αστυνομικούς.

Ο 35χρονος κρατείται στη διεύθυνση μεταγωγών της Θεσσαλονίκης από όπου αναμένεται σύντομα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Εις βάρος του 35χρονου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Οι ελληνικές Αρχές γνώριζαν ότι μετά τη δολοφονία, στις 31 Οκτωβρίου 2018, είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη στις 26 Ιουλίου 2019 στο Χάσκοβο.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 2 Απριλίου, είχε συλληφθεί ο αδερφός του στη Γλυφάδα, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής.

Ο αδερφός του 35χρονου που συνελήφθη στις 2 Απριλίου στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο αδέρφια σχεδίασαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα στη Βούλα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 35χρονος είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία.

Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα και αφού άφησε τον εκτελεστή να περιμένει το θύμα του, αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Πάντως και οι δυο συλληφθέντες δεν παραδέχονται την εμπλοκή τους στη δολοφονία και δεν αποκαλύπτουν ποιος ήθελε νεκρό τον επιχειρηματία και πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου.