• Αναζήτηση
 • Κάτοικος Μακρυμάλλη: «Τι να κάνουμε; Τα παρατάμε όλα και φεύγουμε…»

  Η φωτιά έχει κυκλώσει το χωριό, όπως μεταφέρει ο απεσταλμένος του One Channel Λεωνίδας Καπερναράκος που αυτήν την ώρα μεταδίδει ζωντανά εικόνες που σοκάρουν.

  «Η φωτιά έφθασε στο χωριό. Βρίσκεται στα 200 μέτρα από εμάς. Είμαστε θεατές. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» δήλωσε στο One Channel ένας από τους κατοίκους του χωριού Μακρυμάλλη της Εύβοιας που αυτήν την ώρα εκκενώνεται, καθώς η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη.

  Με δάκρυα στα μάτια μια κάτοικος του χωριού είπε: «Τι να κάνουμε; Τα παρατάμε όλα και φεύγουμε…»

  Μιλώντας στο One Channel ένας οδηγός βυτιοφόρου ανέφερε: «Μην πάτε πιο πέρα! Είναι τραγική η εικόνα. Η φωτιά έχει φτάσει στο χωριό και κατευθύνεται προς Πλατάνα».

  «Η φωτιά έχει κυκλώσει το χωριό», μεταφέρει ο απεσταλμένος του One Channel Λεωνίδας Καπερναράκος, κατά την ζωντανή σύνδεση με το χωριό. Όπως φαίνεται και από τα πλάνα που καταγράφουν οι συνάδελφοι η φωτιά έχει περάσει την κορυφογραμμή και πλησιάζει απειλητικά το χωριό.

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk