• Αναζήτηση
 • Εντείνονται οι πολιτικές διεργασίες στην Ιταλία – «Βεντέτα» μεταξύ Σαλβίνι και Ρίτσαρντ Γκιρ

  Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία. Ματέο Σαλβίνι και Λουίτζι Ντι Μάιο εξετάζουν τις επιλογές τους ενώ ρόλο επιχειρεί να παίξει και ο πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι

  Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία. Ματέο Σαλβίνι και Λουίτζι Ντι Μάιο εξετάζουν τις επιλογές τους ενώ ρόλο επιχειρεί να παίξει και ο πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, που δεν αποκλείει άτυπο συνασπισμό με το Κίνημα των 5 Αστέρων, για να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές.

  Πηγή: onetv.gr 

  Με το θερμόμετρο, να βρίσκεται στο κόκκινο ο Ματέο Σαλβίνι πέρασε το Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Νότιας Ιταλίας και της Σικελίας, συνεχίζοντας την πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία του. Αλλά και κόντρα Σαλβίνι – Γκιρ καλά κρατεί.

  «Το έχω δει αυτό σε όλο τον κόσμο. Αμόρφωτοι πολιτικοί προσπαθούν πάντα να δημιουργήσουν διαμάχες και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη», δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ. Ενώ ο αμερικανός ηθοποιός τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο Σαλβίνι, μόνο οι άνθρωποι, ο ιταλός πολιτικός επεσήμανε πως κανείς πλούσιος δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις στους Ιταλούς.

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk