Μάστιγα τα τροχαία για την Ελλάδα – Τα στοιχεία που σοκάρουν

Για την ανησυχητική αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα αλλά και όσα πρέπει να προσέχει κανείς στην άσφαλτο, μίλησε η πρόεδρος του Ινστιτούτου οδικής ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη – Μυλων

Για την ανησυχητική αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα αλλά και όσα πρέπει να προσέχει κανείς στην άσφαλτο, μίλησε η πρόεδρος του Ινστιτούτου οδικής ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, από το πλατό της εκπομπής One Direct.

Συζητώντας με την Υβ. Κλάπα και τον Ν. Αρμένη, η κ. Δανέλλη – Μυλωνά επεσήμανε μεταξύ άλλων πως ιδιαίτερα το καλοκαίρι κατά την περίοδο των διακοπών, σημειώνεται σημαντική αύξηση στα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας, ενώ έθεσε την οδική συμπεριφορά των Ελλήνων στο μικροσκόπιο, μιλώντας για τις βελτιώσεις και τις αλλαγές που μπορούν να σημειωθούν.

Η κ. Δανέλλη – Μυλωνά , έδωσε υπογράμμισε τη σημασία της διαρκούς ενημέρωσης και της γενικότερης Παιδείας των πολιτών γύρω από την οδήγηση, αναλύοντας τους βασικούς κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος οδήγησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk