Αυτοψία του One Channel: «Εκρηκτικό μείγμα» οι σωροί σκουπιδιών στη Σαρωνίδα

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί αρκετοί δρόμοι του Δήμου Σαρωνικού. Αγριόχορτα, σκουπίδια, μπουκάλια πεταμένα – ακόμα και καναπέδες. Όλα αυτά όχι σε κάποια χωματερή, αλλά στη Σαρωνίδα

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί αρκετοί δρόμοι του Δήμου Σαρωνικού. Αγριόχορτα, σκουπίδια, μπουκάλια πεταμένα – ακόμα και καναπέδες. Όλα αυτά όχι σε κάποια χωματερή, αλλά στη Σαρωνίδα.

Τα οχήματα του Δήμου προσπαθούν να καθαρίσουν τον απέραντο σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί από επιτήδειους, τη στιγμή που οι θερμοκρασίες αυτή την εποχή δε συγχωρούν τέτοια λάθη.

Ένα χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, το One Channel κάνει αυτοψία σε μία περιοχή που και τον Αύγουστο του 2018 αλλά και πριν λίγες εβδομάδες ήρθε αντιμέτωπη με τις φλόγες.

Σωροί από εύφλεκτα υλικά και δίπλα ανακλαστικές επιφάνειες. Πλακάκια, τζάμια και γυαλιά πεταμένα δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να δώσει μία πυρκαγιά μόλις λίγα μέτρα από σπίτια και εξοχικές κατοικίες.

Η δημοτική Αρχή κάνει λόγο για άναρχη απόρριψη διάφορων αντικειμένων από τους παραθεριστές και τους κατοίκους της περιοχής, παρά τις καθημερινές προσπάθειες του Δήμου να κρατήσει καθαρή τη περιοχή. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι πως λίγες μέρες μετά την μαύρη επέτειο της 23ης Ιουλίου, το πάθημα…δεν έγινε μάθημα.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV