• Αναζήτηση
 • Άμεση αντίδραση της πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στη Ραφήνα

  «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη ζωή» είπε, μιλώντας στην κάμερα του One Channel, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, Στέφανος Κολοκούρης

  Για την άμεση δράση της πυροσβεστικής, η οποία οδήγησε στην πολύ γρήγορη κατάσβεση της πυρκαγιάς τόσο σε Ραφήνα, όσο και σε Βαρνάβα μίλησε στο One Channel ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, Στέφανος Κολοκούρης.

  «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη ζωή» είπε χαρακτηριστικά.

  Ερωτηματικά για τα «ταυτόχρονα» πύρινα μέτωπα

  Την ίδια ώρα πάντως, έντονο προβληματισμό στις αρχές προκαλούν οι δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν το μεσημέρι της Τρίτης σε Ραφήνα και Βαρνάβα, ανήμερα της επετείου από τον ένα χρόνο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι που παρέσυρε στον θάνατο 102 συνανθρώπους μας.

  Τόσο το μικρό χρονικό διάστημα, έξι λεπτά, ανάμεσα στις δύο πυρκαγιές (15:21 στη Ραφήνα και 15:27 στον Βαρνάβα) όσο και η χρονική συγκυρία, δηλαδή στην επέτειο της συμπλήρωσης ενός έτους από την πύρινη λαίλαπα, η οποία κατέκαψε την Ανατολική Αττική προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο πρόκειται για μια τραγική συγκυρία.

  Για το λόγο αυτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται ήδη στην περιοχή, διερευνώντας τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

  ΒημαTV
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk