Στη μετακίνηση 100 ακόμη αστυνομικών για την ενίσχυση 16 τμημάτων ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της Αττικής, πολλά από τα οποία λόγω έλλειψης προσωπικού υπολειτουργούσαν και έκλειναν το βράδυ, προχώρησε ο νέος υπουργός Δημόσιας Ταξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Οι 100 αστυνομικοί προέρχονται από διοικητικές υπηρεσίες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, από το Τμήμα Προστασίας Πολιτιστικών και Κοινωνικών Ζητημάτων της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας , από τα Τμήματα Προστασίας Μαρτύρων κλπ. Ανάμεσα στα Τμήματα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ που ενισχύονται είναι αυτά της Ακρόπολης, Κυψέλης, Αγίου Παντελεήμονα, Συντάγματος, Ομονοίας, Δημοτικου Θεάτρου, Καλλιθέας , Ασπροπύργου , Ηλιούπολης , Κορωπίου κι αλλα.

Οι μετακινήσεις αυτές των 100 αστυνομικών όπως και οι προηγηθείσες 320 για ενίσχυση της ΔΙΑΣ, των ΜΑΤ και της Aσφάλειας Αττικής επιβεβαιώνουν την πρόθεση του κ Χρυσοχοΐδη να ενισχύσει αποψιλωμένες υπηρεσίες τηςΕΛ.ΑΣ που σχετίζονταν με την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τη επονομαζόμενη «εμφανή αστυνόμευση».