Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση της Ρένας Δούρου, σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Παρ΄όλο που η Ρένα Δούρου δεν είναι πια περιφερειάρχης Αττικής, συνεχίζει να μαζεύει πάνω της όλα τα «φώτα»…  για τους λάθος λόγους και με τους λάθος τρόπους.

Συγκεκριμένα, η απερχόμενη περιφερειάρχης αποφάσισε να σχολιάσει την προεκλογική εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δημοσιεύοντας ένα αψυχολόγητο post στο Instagram.

Αυτό περιλάμβανε μια φωτογραφία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, όπου φαίνεται να κρατά τσιγάρο, μαζί με τη λεζάντα: «Σχόλιο περί αντικαπνιστικού… Πολλές καλημέρες!».

Η ανάρτηση της Ρένα Δούρου προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών χρηστών, τόσο κάτω από το post της όσο και στο Twitter.

Ετσι οι τουϊτεράδες έκραξαν και με το παραπάνω την Ρένα Δούρου, υπενθυμίζοντάς της πως η Μελίνα Μερκούρη πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα στις 6 Μαρτίου του 1994.

Οι χρήστες του διαδικτύου αντιδρούν στο Twitter:

«Η Μελίνα Μερκούρη πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Σύμφωνα με τον γιατρό της «το τσιγάρο τη σκότωσε». Η Ρένα Δούρου διαφημίζει θάνατο χαμογελαστή», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ άλλοι σχολίασαν: «Μάλλον έχει βάλει στοίχημα να μην μας αφήσει να ξεχάσουμε πόσο τραγική είναι» και «Η ανάρτηση της κ. Δούρου κατά του αντικαπνιστικού νόμου αποτελεί την επιτομή της πολιτικής και κοινωνικής ανευθυνότητας, της βαθιάς άγνοιας και της προκλητικότητας έναντι της κοινωνίας! Άντε και στους αντιεμβολιαστές, κ. Δούρου…».