• Αναζήτηση
 • Χολαργός: «Συζητάμε το ενδεχόμενο παραχώρησης της θέσης μας στην Α1»

  Διέψευσε ο Χολαργός τις φήμες ότι συμφώνησε με το Λαύριο για να του παραχωρήσει το ΑΦΜ, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει τη θέση του σε άλλη ομάδα στην Α1.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η ΚΑΕ Χολαργός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται πως συζητάει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τη θέση της στην Α1 σε άλλη ομάδα και να αποχωρήσει, αλλά διέψευσε τις φήμες που είχαν βγει νωρίτερα σήμερα, ότι έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει το ΑΦΜ της στο Λαύριο.

  Όπως και να ‘χει, η απόφαση από τους ανθρώπους του Χολαργού φαίνεται πως έχει παρθεί και η ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου σε χαμηλότερη κατηγορία.

  Από την άλλη πλευρά, το Λαύριο κάνει ό,τι μπορεί για να αγοράσει ΑΦΜ άλλης ομάδας και να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ να σημειωθεί πως είχαν προηγηθεί διαπραγματεύσεις με την Κύμη για αυτό το θέμα.

  Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το σχέδιο της αναδιάρθρωσης με 16 ομάδες στην Basket League φαίνεται να εγκαταλείπεται οριστικά.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός:

  «Η ΚΑΕ Χολαργός στην παρούσα φάση συζητάει το ενδεχόμενο της παραχώρησης της θέσης της στην Α1, αλλά σε καμία περίπτωση ως τώρα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με οποιοδήποτε σύλλογο. Είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη διευκρίνιση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk