Ο Αρνό Τζουμ έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στη λίστα των Νταμπίζα, Δώνη για τις θέσεις των χαφ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι και μία εύκολη υπόθεση. Ο Τζουμ είναι 30 ετών, διεθνής με το Καμερούν και την Τρίτη μπορεί να ξεκινήσει στο πρώτο ματς των «λιονταριών» στο Κόπα Άφρικα. Πρόκειται για ντέρμπι, αφού αντίπαλος είναι η Γκάνα του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού Μουμπάρακ Γουακάσο.

Ο Τζουμ στην ηλικία του θέλει ένα συμβόλαιο που να τον εξασφαλίζει και χρονικά και κυρίως οικονομικά. Ευελπιστεί ότι με τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα (συνήθως είναι βασικός στο Καμερούν) θ’ ανέβει η μετοχή του και φυσικά αυτό δεν ευνοεί το «τριφύλλι».

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει εξέλιξη το θέμα, πριν ολοκληρώσει ο παίκτης τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι έντονο ενδιαφέρον για τον Τζουμ υπάρχει και στην Κύπρο. Τον έχει προσεγγίσει ο Απόλλων Λεμεσού, από τον οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει τον 32χρονο στόπερ Βαλεντίν Ρομπέρζ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζουμ σε ΜΜΕ της Σκωτίας:

«Έχω πολλές επιλογές. Μπορεί να μείνω στη Χαρτς ή να πάω οπουδήποτε. Αυτή τη φορά πάντως δεν αποτελεί προτεραιότητα για μένα επειδή είμαι συγκεντρωμένος στο να έχω ένα καλό τουρνουά στο Κόπα Άφρικα.

Αν υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής; Θα το σκεφτώ μετά το τουρνουά. Έχω μια πρόταση από την Χαρτς γι’ ανανέωση και το άφησα στους μάνατζερ μου. Η πόρτα είναι ανοιχτή για μένα και θα ανακοινώσω την απόφαση μου στο τέλος της διοργάνωσης».