Με 3-0 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Πανιωνίου στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό στο «Γ. Καλαφάτης». Χρησιμοποιώντας 17 ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Δώνης είδε την ομάδα του να κερδίζει χωρίς δυσκολία τον Πανιώνιο στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου λίγες ημέρες πριν λύσουν… ζυγούς οι Πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 17′ μετά από σέντρα του Θεοχάρη από δεξιά και κοντινή προβολή του Βέργου. Στο 19ο λεπτό ήρθε το 2-0 μετά από φάση διαρκείας. Ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξιό δοκάρι, στην επαναφορά ο Ινσούα σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Νίκας και ο Θεοχάρης έκανε συρτή σέντρα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από διεκδίκηση των Βέργου, Μίκο.

Ο Πανιώνιος είχε μια καλή στιγμή στο 66′ από φάουλ του Κούρντι που απόκρουσε με εκτίναξη ο Κότσαρης. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79ο λεπτό όταν από κόρνερ του Στάικου, η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή και ο Αρμενάκας με φαλτσαριστό πλασέ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Πανιωνίου.

Παναθηναϊκός: Διούδης (46′ Κότσαρης), Θεοχάρης (46′ Αποστολάκης), Ινσούα (46′ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (68′ Θεοχάρης), Κάτσε (46′ Παντελάκης), Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης (46′ Αρμενάκας), Βέργος (46′ Στάικος).

Πανιώνιος: Νίκας, Μανθάτης, Ντομίνγκες, Μίκο, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Μακρύλλος, Σαραμαντάς, Γρίβας (μέλος της Κ19). Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κόρμπος, Σταυρόπουλος, Σουσώνης, Νομικός (μέλος της Κ19).