• Αναζήτηση
 • ΗΠΑ: Αστυνομική καταδίωξητριών γυναικών

  Εβαζαν γυμνές δημοσίως λοσιόν μαυρίσματος

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωπες οι αρχές της Φλόριντα.

  Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η αστυνομία εντόπισε 3 γυναίκες, οι οποίες  έβαζαν λοσιόν μαυρίσματος γυμνές σε στάση αυτοκινήτων. Ακολούθησε καταδίωξη 34 χιλιομέτρων, ενώ μία από τις γυναίκες έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε αστυνομικό, ενώ μία άλλη απείλησε δεύτερο αστυνομικό με ρόπαλο.

  Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Φλόριντα, όταν αστυνομικός πλησίασε τις γυναίκες εκείνες άρχισαν να ντύνονται. Είπαν ότι διέμεναν σε συγγενικό σπίτι, αλλά μετά από φιλονικία, πήγαν στη στάση καθώς, όπως υποστήριξαν, δεν είχαν κάπου αλλού να πάνε.  Όπως μεταδίδουν οι The Tampa Bay Times οι γυναίκες είπαν ότι «στέγνωναν» στον αέρα, αφού πριν είχαν κάνει μπάνιο.  Οι τρεις του διέφυγαν με αυτοκίνητο. Ωστόσο η αστυνομία κατάφερε να τις συλλάβει.

  Κατηγορούνται για βίαιη επίθεση σε βάρος αστυνομικού, αντίσταση κατά της αρχής, αντίσταση σε σύλληψη, απόπειρα διαφυγής και άσεμνη έκθεση.

  Δείτε επίσης
  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk