• Αναζήτηση
 • Αρση ασυλίας Λοβέρδου: Την Πέμπτη 18 Απριλίου στη Βουλή

  Στην Ολομέλεια θα συζητηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου μαζί με τις υποθέσεις Πολάκη, Καμμένου, Σαλμά και Φωκά

  Την προσεχή Πέμπτη 18 Απριλίου θα εξεταστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής το εισαγγελικό αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ την επομένη ημέρα η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να αποφασίσει.

  Μαζί με αυτό, θα συζητηθούν και τα αιτήματα άρσης της ασυλίας για τους Πάνο Καμμένο (μετά από μήνυση του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη), Παύλο Πολάκη (μετά από μήνυση του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη), Μάριο Σαλμά (για τις αρθροσκοπήσεις) και του ανεξάρτητου Αριστείδη Φωκά (μετά από μήνυση πολίτη για ψευδή καταμήνυση).

  Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής ο βουλευτής για τον οποίο ζητείται η άρση της ασυλίας του έχει δικαίωμα να παραστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ εφόσον το ζητήσει, μπορεί να πάρει το λόγο στην Ολομέλεια, όπου δικαίωμα να μιλήσει έχει και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ή αναπληρωτής του.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk