• Αναζήτηση
 • Κωνσταντινόπουλος: Να διερευνηθούν και ευθύνες Τσίπρα στη Novartis

  Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι σωστά ο Ανδρέας Λοβέρδος αποδέχεται την άρση της ασυλίας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει τυχόν ευθύνες του κ. Τσίπρα για την υπόθεση Novartis» ανέφερε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

  Μιλώντας στο News 24/7 τόνισε ότι «ο κ. Βενιζέλος είναι διακεκριμένος συνταγματολόγος, το ξέρουν όλοι. Κατά την άποψή μου σωστά έβαλε τη διάσταση της εσχάτης προδοσίας. Κατά την άποψή μου όλοι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα συμφωνήσουν με τη θέση αυτή».

  Ο κ. Βενιζέλος, συνέχισε, είπε την προσωπική του άποψη. «Πρέπει να αξιολογηθεί πώς γίνεται να ανακοινώνει ο πρωθυπουργός εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, να συνεχίζουν μετά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, να λέει ο αν υπουργός Δικαιοσύνης ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης».

  Τονίζει ακόμη ότι σωστά ο κ. Λοβέρδος αποδέχεται την άρση της ασυλίας. «Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει τυχόν ευθύνες του κ. Τσίπρα για την υπόθεση Novartis», κατέληξε.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk