• Αναζήτηση
 • Ποιος ήταν ο πιλότος της μοιραίας πτήσης της Ethiopian Airlines

  Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο των αερογραμμών ο πιλότος του αεροσκάφους, Yared Getachew,  είχε αναφέρει προβλήματα στην πτήση και είχε ζητήσει άδεια να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκλονίζει τη διεθνή κοινότητα η αεροπορική τραγωδία με τη συντριβή του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines. 147 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

  Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ νωρίτερα εντοπίστηκαν τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Ethiopian Airlines Tewolde GebreMariam δήλωσε  ότι ο πιλότος του αεροσκάφους  Yared Getachew,  είχε αναφέρει προβλήματα στην πτήση και είχε ζητήσει άδεια να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα, την οποία και έλαβε.

  Σύμφωνα  με τον διευθύνοντα σύμβουλο των αερογραμμών ο Yared Getachew ήταν ένας έμπειρος πιλότος, με περισσότερες από 8.000 ώρες πτήσης και εξαιρετικό ιστορικό.
  «Όπως είπα, επρόκειτο για ολοκαίνουργιο αεροπλάνο χωρίς τεχνικά προβλήματα, με έμπειρο πιλότο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο GebreMariam.

  Ο  Yared Getachew, σύμφωνα με τη βρετανική Guardian ήταν 28 ετών, από την Αιθιοπία και την Κένυα, ενώ μέλη της οικογένειάς διαμένουν στη Βόρεια Βιρτζίνια και το Τέξας των ΗΠΑ.

  Φωτογραφία από: Daily Mail
  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk