• Αναζήτηση
 • Θέλει Ίσκο και Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση των δύο παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως θα πρέπει να καταβάλει ένα τεράστιο ποσό για να τους κάνει δικούς της στη βασίλισσα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ήδη η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων καταστρώνει τα πλάνα της.

  Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση τόσο του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και του Ίσκο που αμφότεροι είναι υπό παραχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

  Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν πακέτο τους δύο παίκτες, όμως η αλήθεια είναι πως το ποσό απόκτησης και των δύο θα πρέπει να είναι άνω των 200 εκατ. ευρώ.

  Η Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει τη Ρεάλ, όμως θέλει να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις της προκειμένου να πάρει και τους δύο, ενώ και η βασίλισσα θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με μια τέτοια εξέλιξη, διότι θέλει να φτιάξει κάτι καινούριο και φαίνεται να μην υπολογίζει τους δύο παίκτες.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk