• Αναζήτηση
 • Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ Κωστής και Ταυλαρίδης

  Αναλαμβάνουν σκάουτερς στα τμήματα υποδομής της Ένωσης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δύο νέες προσθήκες στο τιμ των Ακαδημιών της ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΚ, με τους Χρήστο Κωστή και Στάθη Ταυλαρίδη να αναλαμβάνουν χρέη σκάουτερ, στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Πρόκειται για δύο προσθήκες που είχαν δρομολογηθεί εδώ και λίγο καιρό και από χθες, πραγματοποιήθηκαν και επίσημα.

  Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το τρίτο πόστο από το οποίο θα υπηρετήσει την Ένωση ο Κωστής, μιας και έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της ομάδας επί σειρά ετών, καθώς και τιμ μάνατζερ τη σεζόν 2012-2013.

  Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά:

  «Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη των κ. Χρήστου Κωστή και Στάθη Ταυλαρίδη στο τμήμα scouting. Έχοντας διαγράψει και οι δύο σημαντικές διεθνείς ποδοσφαιρικές καριέρες, ειδικεύονται πλέον στην παρακολούθηση και ανεύρεση ποδοσφαιρικών ταλέντων και η εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσει την Ακαδημία της ΑΕΚ».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk