• Αναζήτηση
 • Στα επίσημα της Ριζούπολης για να δει τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαμπασύνης

  Ο Απόλλωνας προσκάλεσε τον φίλαθλο του Ολυμπιακού που δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς στο Παπαστράτειο, να παρακολουθήσει από τα επίσημα της Ριζούπολης τον σημερινό αγώνα των ερυθρόλευκων με την Ελαφρά Ταξιαρχία

  Ο Γιάννης Αλαμπασύνης, ο φίλαθλος του Ολυμπιακού που δέχθηκε την άνανδρη επίθεση από χούλιγκανς στο Παπαστράτειο πήγε χθες στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και παρακολούθησε συγκινημένος την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας.

  Σήμερα το απόγευμα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

  Η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας προσκάλεσε τον φίλαθλο της ομάδας του Πειραιά στην Ριζούπολη για να παρακολουθήσει από τα επίσημα του γηπέδου και ο Γιάννης θα είναι εκεί, μαζί με τον πατέρα του για να δει από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού.

  Ο Γιάννης δίνει το παρών σε πολλά παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας σε όλα τα αθλήματα. Είναι πάντα εκεί για να στηρίξει τον Ολυμπιακό, για να εκφράσει την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά. Και θα είναι εκεί και σήμερα μετά την πρωτοβουλία του Απόλλωνα να τον προσκαλέσει να δει το ματς από τα επίσημα της Ριζούπολης.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η κόκκινη υπεροχή… Η νεαρή γυναίκα έβγαλε από το δάχτυλό της το ογκώδες ρουμπίνι. Το ακούμπησε στο μικρό τραπέζι, δίπλα ακριβώς στο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk