• Αναζήτηση
 • Ο Ντουρμισάι κέρδισε την ευκαιρία του

  Το ρόστερ του Ολυμπιακού βρίθει ποιότητας και ταλέντου, αλλά η «ένεση» σκληράδας είναι απαραίτητη. Παίκτες όπως ο Ντουρμισάι, είναι το είδος του πολεμιστή που θέλεις στο πλευρό σου την ώρα της «μάχης».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σε ξετρελαίνουν με το ταλέντο τους. Τους βλέπεις και θέλεις να παίξουν στην ομάδα σου. Υπάρχουν άλλοι παίκτες, που σε κάνουν να τους θέλεις, επειδή είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Παλικάρια, θηρία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ανίκητοι και ασταμάτητοι. Ο Φιόρι Ντουρμισάι δεν είναι ο καλύτερος σέντερ φορ του κόσμου. Αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις κάποιον πιο πεισματάρη, δυνατό, κινητικό και αποφασισμένο όσο αυτόν. Ενας παίκτης που έχει κερδίσει με τη συνολική παρουσία του το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι. Της ομάδας που πλήρωσε τον Γενάρη τον Πανιώνιο για τον Μασούρα, αλλά και για τον «πρώτο λόγο» για τον «Ντούρμι».

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk