«Να μην στερηθεί ο Παναθηναϊκός τον κόσμο του»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απηύθυνε έκκληση για κόσμια συμπεριφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε τη στήριξη των οπαδών.

Τη στήριξη του κόσμου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε. Επιπλέον, αυτό στο οποίο στάθηκε είναι να μην υπάρξουν παρατράγουδα, που μπορεί να επιφέρουν βαρύ πρόστιμο.

Στο «τριφύλλι», μάλιστα, αναφέρουν ότι τα φετινά πρόστιμα ισοδυναμούν με ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας. Μην ξεχνάμε επίσης και κάτι άλλο. Αν σημειωθεί κάτι αρνητικό, υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας του ΟΑΚΑ και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό.

Θα είναι καταστροφικό, λοιπόν, για το ταμείο του Παναθηναϊκού, σε μήνα που τρέχει και η διαδικασία της άδειας, να υποδεχθεί τον αιώνιο αντίπαλο χωρίς τον κόσμο του. Πλήγμα φυσικά θα είναι και για την ψυχολογία του Δώνη και των ποδοσφαιριστών του.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων του στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, προκειμένου να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προσπάθεια για τη νίκη. Όμως, η υποστήριξη του κόσμου της ομάδας μας είναι επιβεβλημένο να έρθει μέσα από συμπεριφορές που δεν θα ξεπεράσουν τα όρια των νόμων και των κανονισμών.

Ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ιδιαίτερα αυστηρές ποινές σε ομάδες που είναι υπότροπες. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με πρόστιμα, με το μέχρι στιγμής καταβληθέν ποσό να έχει κοστίσει στην ΠΑΕ όσο ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας.

Είναι στο χέρι κάθε φιλάθλου μας που θα δώσει το παρών αύριο στο ΟΑΚΑ, να μην στερήσει από την ομάδα τον κόσμο της σε κάποιο από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.

Προστατέψτε τον Παναθηναϊκό, ελέγχοντας τις αντιδράσεις, τόσο τις δικές σας όσο και των διπλανών σας, σε οποιαδήποτε πρόκληση απ’ όπου κι αν προέρχεται. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε όλα, ακόμα και στην είσοδο στο γήπεδο με το νόμιμο τρόπο (έχοντας ο καθένας το εισιτήριό του). Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk