• Αναζήτηση
 • Μονακό: Πλήρωσε το πρόστιμο για τη φοροδιαφυγή ο Φαλκάο

  O Ρανταμέλ Φαλκάο κατέβαλε το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για τη φοροδιαφυγή από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το διάστημα 2011-13 και είχε δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή στην Ισπανία, πλήρωσε πρόστιμο επτά εκατ. ευρώ και γλίτωσε έτσι το δικαστήριο.

  Ο 33χρονος φορ της Μονακό, είχε κατηγορηθεί ότι δεν δήλωσε περίπου 5,6 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία κέρδισε από δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του μεταξύ του 2012 και του 2014.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ισπανικές αρχές έχουν διεξάγει έρευνα γι’ αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρονται να μη δήλωσαν σωστά έσοδα που είχαν από δικαιώματα της εικόνας τους. Το 2016 ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του, κρίθηκαν ένοχοι για φορολογική απάτη ύψους 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, για εισόδημα που αποκτήθηκε από δικαιώματα εικόνας.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk