• Αναζήτηση
 • Μαρτίνς: «Άριστες οι συνθήκες που δουλεύουμε, ο πρόεδρος μας τα έχει δώσει όλα»

  «Δεν μπορώ να δώσω κάπου την ευθύνη», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αποκλεισμό από τη Λαμία (0-1). Ο Ίβηρας κόουτς υπερασπίστηκε τους παίκτες του και αναφέρθηκε στον τομέα «αποτελεσματικότητα» ενώ επισήμανε ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η ομάδα δουλεύει είναι άριστες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου μετά την ήττα με 0-1 που υπέστη στο «Γ.Καραϊσκάκης» από την Λαμία. Στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στον παράγοντα «αποτελεσματικότητα» στον οποίο και απέδωσε την αποτυχία.

  Σχολίασε το ματς κόντρα στους Φθιώτες, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τους παίκτες. Παραδέχτηκε ότι στο πρώτο ημίχρονο έλειπε η ένταση, τονίζοντας ότι στο δεύτερο «τα έδωσαν όλα». Επιπλέον, ο Ίβηρας κόουτς αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ίδιος και οι παίκτες του δουλεύουν, χαρακτηρίζοντάς τες «άριστες».

  Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

  Τι ήταν αυτό που περισσότερο μέτρησε σήμερα για να χάσει και αυτόν τον στόχο ο Ολυμπιακός; Έπαιξε ρόλο ότι έχασε πολλές ευκαιρίες, ότι δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση ή ότι έδειξε στο πρώτο ημίχρονο να μην είναι έτοιμος να καθαρίσει την πρόκριση;

  «Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί δεν δείξαμε την πρόθεση μας να νικήσουμε και δεν είχαμε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχτήκαμε δείξαμε την πρόθεση μας να νικήσουμε και οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα για να το κάνουν. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ο στόχος χάθηκε, αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες για τη δουλειά που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Έδειξαν όλο τους το πάθος για να νικήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να πάμε στον τελικό, αλλά είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν ήταν στο μυαλό μας να σταματήσουμε εδώ».

  Υπερασπίζεστε τους παίκτες σας, αλλά υπάρχει κάποιος που φταίει για τη σημερινή αποτυχία;

  «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά όχι την ένταση που έπρεπε. Ήμασταν λιγότερο δυναμικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα και τα δώσαμε όλα. Δεν μπορώ να δώσω κάπου την ευθύνη. Είναι άριστες οι συνθήκες που δουλεύουμε ο πρόεδρος μας τα έχει δώσει όλα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και η πρόθεση μας είναι να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι.»

  Βλέποντας ψύχραιμα τη στατιστική του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός έχει 28 τελικές και ο αντίπαλος έχει μόνο μία. Με βάση αυτή την εικόνα αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι από την αρχή του παιχνιδιού και σύμφωνα με αυτό που επέλεξε τι θα ήταν αυτό;

  «Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Η αποτελεσματικότητα μας λείπει και γι’ αυτό μιλάμε από την αρχή της χρονιάς και μας έχει κοστίσει πολλές νίκες και προκρίσεις. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα.»

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk