• Αναζήτηση
 • Σαράνοφ : «Είχα μελετήσει τις εκτελέσεις πέναλτι του Φορτούνη»

  Ο Μπόγιαν Σαράνοφ ανέφερε πως Στο γεγονός ότι είχε μελετήσει τις εκτελέσεις πέναλτι του Κώστα Φορτούνη τόνισε ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοφ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Μπόγιαν Σαράνοφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λαμίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του Μάκη Χάβου όρθια στην πίεση των Ερυθρόλευκων.

  Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Λαμίας έπιασε το πέναλτι στην εκτέλεση του Κώστα Φορτούνη, τονίζοντας ότι είχε μελετήσεις τις εκτελέσεις του Έλληνα άσου.

  Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε: «Είναι μια ιστορική νίκη, μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας και την πόλη μας που μεγαλώνουν κάθε χρόνο», είπε αρχικά ο Σέρβος πορτιέρο.

  Αναφορικά με το πέναλτι στο οποίο νικάει τον Φορτούνη τόνισε: «Είχα μελετήσει τις εκτελέσεις του και έτσι κατάφερα να το πιάσω. Απλά ήλπιζα να μην αλλάξει την μέθοδό του απέναντι μου».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk