Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο, από τον γιατρό των πειραιωτών Χρήστο Θέο. Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Metropolitan και ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με τον διεθνή άσο της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ο διεθνής άσος της ομάδας του λιμανιού στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε σήμερα την επέμβαση και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό άλλωστε επισήμανε με την δήλωση που έκανε ο Λάζαρος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση. Το σημαντικό είναι πως όλα πήγαν καλά στην επέμβαση και στόχος πλέον του Χριστοδουλόπουλου είναι να προλάβει το δεύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Είναι βέβαιο πως ο Λάζαρος θα έχει στο πλευρό του όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια που ξεκινά για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο ματς της περασμένης Κυριακής.