Νέα στοιχεία βρίσκονται στο «φως» για τον 23χρονο Ρομά που φέρεται να βίασε 19χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει ότι ο νεαρός πήγαινε συχνά σε σχολεία για να «ψαρεύει» κορίτσια.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που δημοσίευσε το Star, φαίνεται να τραγουδά σε προαύλιο σχολείου μπροστά σε μαθήτριες. Ο 23χρονος Ρομά τραγουδά Παντελίδη ενώ κάθεται σε ένα παγκάκι σε προαύλιο σχολείου στη Ρόδο. Γυρνά το κεφάλι του δεξιά αριστερά, σαν κάτι να ψάχνει. Όσο εκείνος τραγουδά, μαθήτριες περνούν από πίσω του απορημένες για το θέαμα που αντικρίζουν.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, κάτοικοι κατήγγειλαν ότι ο Ρομά σύχναζε σε σχολεία. Το βίντεο αποδεικνύει ότι ο νεαρός δεν δίσταζε να βάζει τη μουσική στη διαπασών μπροστά από τις μαθητικές αίθουσες, επιδεικνύοντας το ταλέντο του στο τραγούδι. Το θύμα του, η 19χρονη, τον γνώριζε όπως αποκάλυψε στο Star, καθώς τον έβλεπε συχνά στο σχολείο όπου φοιτά.

«Τους ήξερα ερχόντουσαν έξω από το σχολείο μου, τους ήξερα δηλαδή…. Ερχόντουσαν κάθε ημέρα έξω από το σχολείο αλλά τελικά αποδειχθήκαν καθάρματα», λέει.

Ο 23χρονος μετά τον βιασμό της κοπέλας  εξετάστηκε από ψυχίατρο. Ήταν σε θέση να καταλάβει τι έκανε  στην άτυχη κοπέλα  έκρινε ο γιατρός. Η 19χρονη από την πλευρά της μας αποκαλύπτει τι της άφησε η εφιαλτική βραδιά που έζησε στα χέρια Ρομά και Αλβανού:

«Μου έχει αφήσει ένα μάθημα ζωής ότι πρέπει να προσέχουμε πιο πολύ  στη ζωή και μια τρομαγμένη ανάμνηση».

– Τα βράδια ξυπνάς

«Τον πρώτο καιρό ναι. Φοβήθηκα ήμουν πολύ τρομαγμένη…»

Η Ελένη Τοπαλούδη πλήρωσε με τη ζωή της την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αλβανό. Όπως και η 19χρονη έτσι και η φοιτήτρια πίστευαν ότι δεν είχε κακές προθέσεις. Έκαναν λάθος. Η μητέρα της Ελένης θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στοιχεία για τους νεαρούς  που απειλούσαν την κόρη της πριν από ένα χρόνο. Η οικογένεια ζητά να μάθει αν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι συνδέονται με τους δολοφόνους της Ελένης.