Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου», ALPHA, 21:00

Ο Διονύσης έχει πιεστεί πολύ ψυχολογικά που δεν μπορεί, λόγω δουλειάς, να είναι μαζί με την Αλίνα και το μωρό, οι οποίοι βρίσκονται στη Ρόδο για να επισκεφθούν τους γονείς της Αλίνας. Η Χαρούλα ανησυχεί για τον γιο της και πιέζει τις αδελφές του να τον πείσουν να βγει απ’ το σπίτι για να ξεσκάσει. Με τα πολλά, η Μπέλα κανονίζει να πάνε μαζί σε μια φιλοζωική διαμαρτυρία που γίνεται στο αεροδρόμιο, με αφορμή την άφιξη της χολιγουντιανής celebrity Συλβάνα, η οποία συνηθίζει να φοράει πραγματικές γούνες. Η έξοδος, όμως, βγαίνει σε όλους ξινή.

«Πέτα τη φριτέζα», ΑΝΤ1, 21:45

Ο Σωκράτης εγκλωβίζει τον Αντρέα μαζί με τον Αλέκο και τη Ζαμπέλα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο για τον Λάκη ο οποίος ψάχνει να βρει τη φριτέζα. Μόνο εμπόδιο στον δρόμο του Λάκη ο Μένιος, τον οποίο αποφεύγει με περίτεχνο τρόπο. Ο Κίμωνας με τη  Μαριέττα μπαίνουν κρυφά στο κανάλι και αποσπούν ένα ολόκληρο συρτάρι με την ελπίδα να  βρίσκεται η διαθήκη μέσα. Καταφέρνουν να αποσπάσουν ένα συρτάρι καθώς και να «καλωδιώσουν» το μέρος.

Ξένη ταινία

«Lucy», STAR, 23:00

Η Λούσι, μια νεαρή γυναίκα, βρίσκεται άθελά της στη δίνη μιας σκοτεινής συμφωνίας. Προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Λούσι βρίσκεται όμηρος της κινεζικής μαφίας και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη ναρκωτική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της. Αρχικά είναι ανήμπορη να αντιδράσει σε όσα συμβαίνουν αλλά όταν το υλικό διαχέεται στην κοιλιά της, η Λούσι αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις, που την αλλάζουν για πάντα και μεταμορφώνεται σε έναν ανελέητο πολεμιστή, πέρα από την ανθρώπινη λογική. Πρωταγωνιστούν οι Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μόργκαν Φρίμαν, Μιν Σικ Τσόι, Αναλι Τίμπτον. (Γαλλία, 2014, 79′)