Πρωτάθληµα Super League

Ξάνθη – Ατρόµητος,  ΕΡΤ1, 19:00

Διαγωνισµός ζαχαροπλαστικής

«Bake off Greece», ALPHA, 21:00

Στο σημερινό επεισόδιο οι οκτώ διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αξιοποιήσουν την προηγούμενη εμπειρία τους από τη δοκιμασία του Ακη, και να σερβίρουν το δικό τους δημιουργικό πρωινό. Θα καταφέρουν η Μέλη, η Αννα-Μαρία και η Βένια να ανατρέψουν το κακό αποτέλεσμα της τεχνικής δοκιμασίας και να παραμείνουν στον διαγωνισμό;

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ», ΕΡΤ2, 20:00

Ο καπετάνιος Μπερνιέ βρίσκεται στο Τορόντο και προσπαθεί να εξοικονομήσει πόρους για μια μεγάλη αποστολή στον Βόρειο Πόλο, όταν κάποιος τον κατηγορεί ανώνυμα ότι δολοφόνησε τον επιστήμονα Αρθουρ Πίμπλετ που τον συνόδευε στις προηγούμενες αποστολές του. Το σώμα του Πίμπλετ έχει διατηρηθεί από τον ίδιο τον Μπερνιέ και η δρ Ογκντεν εξετάζοντάς το βρίσκει πως δεν πέθανε από υποθερμία, όπως ειπώθηκε στην αρχή. Ο Μέρντοχ υποψιάζεται ότι ο Μπερνιέ και η ομάδα του κάτι κρύβουν, όπως ύποπτη θεωρεί και μία άλλη ομάδα από τη Σουηδία.

Ξένη ταινία

«Μια νύχτα στο µουσείο», STAR, 17:40

Η περιπέτεια του καλόκαρδου, ονειροπόλου αλλά άτυχου Λάρι αρχίζει όταν προσλαμβάνεται ως νυχτοφύλακας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Ο Λάρι πάντα πίστευε ότι προορίζεται για κάτι μεγάλο στη ζωή του. Δεν θα μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε την πρώτη κιόλας νύχτα στο μουσείο. Οταν φεύγουν και οι τελευταίοι επισκέπτες, όλα τα εκθέματα ζωντανεύουν και ζουν απίστευτες περιπέτειες. Δεινόσαυροι, Μάγιας, ρωμαίοι μονομάχοι, καουμπόηδες, προϊστορικοί άνθρωποι αλλά και ο πρόεδρος Ρούσβελτ, αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους του Μουσείου προκαλώντας το απόλυτο χάος. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Στίλερ, Οουεν Γουίλσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Ντικ Βαν Ντάικ, Μίκι Ρούνεϊ, Ρόμπιν Γουίλιαμς. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2006, 100′)