Πρωτάθληµα Super League

Απόλλων Σµύρνης – Λεβαδειακός, ΕΡΤ1, 19:00

Ξένες ταινίες

«Ο κύριος Πόπερ και οι πιγκουίνοι του», STAR, 21:00

Ο Τομ Πόπερ είναι ένα επιτυχημένο στέλεχος. Η επαγγελματική ζωή του όμως βυθίζεται στο χάος όταν κληρονομεί έξι πιγκουίνους. Σύντομα το διαμέρισμά του μετατρέπεται σε χιονισμένο τοπίο, όμως τελικά ο Τόμι, μέσα από αυτή την περίεργη συγκατοίκηση, θα κατανοήσει τη σημασία της οικογένειας, ανθρώπινης και μη. Η ταινία βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα που εκδόθηκε το 1938 και γράφτηκε από το ζευγάρι συγγραφέων Ρίτσαρντ και Φλόρενς Ατγουότερ. Πρωταγωνιστούν οι Τζιμ Κάρεϊ, Κάρλα Γκουτζίνο, Αντζελα Λάνσμπουρι, Οφίλια Λόβιμποντ. (ΗΠΑ, 2011, 84′)

«30άρης από σπίτι» ΑΝΤ1, 22:45

Ο Τριπ μπορεί να έχει περάσει τα τριάντα, όμως αισθάνεται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μένει ακόμη στο σπίτι των γονιών του. Και ποιος άλλωστε μπορεί να τον κατηγορήσει; Εχει δωρεάν διαμονή, ένα υπέροχο δωμάτιο και μια μητέρα να τον περιποιείται. Απελπισμένοι και μη μπορώντας να τον βγάλουν έξω από το σπίτι, οι γονείς του προσλαμβάνουν την Πόλα για να του δώσει μια μικρή ώθηση. Ομως η αντίδραση του Τριπ είναι κάτι που κανένας δεν περιμένει. Πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακ Κόναχι, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κάθι Μπέιτς, Ζόι Ντεσανέλ. (ΗΠΑ, 2006, 92′)

«21 Jump Street», OPEN, 23:00

Ο Σμιντ και ο Τζένκο, δύο παλιοί συμμαθητές που δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, ξανασυναντιούνται στη σχολή για αστυνομικούς και αναθεωρούν. Δεν είναι βέβαια και οι ικανότεροι αστυνομικοί, αλλά τους δίνεται μια ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα, όταν γίνονται μέλη της μυστικής ομάδας αστυνομικών που εδρεύει στην Jump Street. Για την πρώτη τους μυστική αποστολή θα χρειαστεί να επιστρέψουν στα θρανία για να εξιχνιάσουν μια υπόθεση ναρκωτικών. Πρωταγωνιστούν οι Τζόνα Χιλ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπρι Λάρσον, Αϊς Κιουμπ. (ΗΠΑ, 2012, 99′)