Στα γεγονότα που τον έχουν φέρει στο επίκεντρο της προσοχής και ιδίως μετά  τις αντικαταστάσεις που του έχουν κάνει λόγω ασυνέπειας αναφέρθηκε ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης.

Σε συνέντευξη του στο The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Ε. Ζησάκης απάντησε την Πέμπτη το βράδυ στα όσα λέγονται αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δικαίως τα λένε. Έχω φτάσει λίγο μετά τα 30 και έχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτώ σοβαρά κάποια πράγματα. Εγώ για πολύ καιρό δέχτηκα το θετικό, ήρθε η στιγμή να δεχτώ το αρνητικό και όχι άδικα. Θα πω μια φράση, ότι ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Εγώ είχα την τύχη και την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά. Προέκυψαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου που δεν τα είχα φανταστεί. Κάποιες φορές είναι δύσκολο τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα από όσο έχεις δουλέψει ή έχεις ορίσει να πηγαίνουν. Αυτό δεν ξέρω αν λέγεται «την είδα» ή κάτι άλλο…», είπε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης και συνέχισε:

«Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη, όχι με ηττοπάθεια, το κεφάλι μου είναι πολύ ψηλά! Είμαι σίγουρος ότι πλήγωσα, στενοχώρησα και απογοήτευσα κάποιους ανθρώπους. Ο καθένας έχει το προσωπικό του όνειρο και φιλοδοξίες, δεν μπορεί κανένας Ζησάκης επειδή έχει τους δαίμονές του να αποδιοργανώνει τη δουλειά. Ζητώ συγνώμη και συνάμα ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ανέχτηκαν κάποια λάθη που δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα δεχτούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Ε. Ζησάκης ευχαρίστησε ακόμα και τις δύο παραγωγές «για την ανοχή τους και την συμπεριφορά τους απέναντί μου». Ερωτηθείς από το Γρηγόρη Αρναούτογλου αν υπάρχει όνομα για τους δαίμονές του απάντησε: «Τα έβαλα με τον εαυτό μου. Προέκυψε κάτι στη ζωή μου που μου έδειξε ότι δεν έχω προσωπικότητα. Προέκυψε κάτι που δεν το περίμενα και έχει να κάνει με προσωπικό… Μπήκα στη διαδικασία να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα. Κατάλαβα ξαφνικά ότι δεν έχω μάθει να παίρνω επιλογές. Κάποια πράγματα είχαν έρθει εύκολα, είχαν έρθει χωρίς κόπο και δεν είχα μάθει να δεχτώ το κόστος. Τότε ήρθε το δίλημμα. Απ’ τη μία ήταν ο Ευθύμης που μπορεί να αγαπήσει κάτι και από την άλλη ένας Ευθύμης που δεν μπορεί να αγαπήσει αλλά πρέπει να ακούσει τον κόσμο και τι πρέπει. Εγώ δεν κατάφερα να το διαχειριστώ αυτό! Αυτό το πράγμα με έβαλε σε μία διαδικασία να το αντιμετωπίσω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τα πάθη του λέγοντας : «Ευάλωτος σε πάθη έχω νιώσει. Πότε μέχρι πριν από δύο χρόνια. Εγώ ήμουν αθλητής μία ζωή, κάπνισα στα 26 μου. Ποτό δεν έπινα ποτέ στη ζωή μου, με τίποτα άλλο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στη ζωή. Έχω κάνει τουλάχιστον δύο ομιλίες σε κέντρα με παιδιά τα οποία έχουν πρόβλημα … Ως παράδειγμα τα πιο παλιά χρόνια. Τα πάθη προκύπτουν όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι λείπει από τον εαυτό σου και το πολεμάς. Για αυτό ονομάζεται δαίμονας!».