Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή», ΑΝΤ1, 20:45

Ο Νίκος και η Μαργαρίτα μαθαίνουν για τη λιποθυμία του Ηλία και ενημερώνονται απ’ τον γιατρό πως το τέλος του Ηλία είναι κοντά. Παράλληλα ο Ορέστης αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση του Λευτέρη και να ξαναπάρει την εταιρεία στα χέρια του. Η Βίκυ αποφασίζει να αποκαλύψει στην αστυνομία τις παράνομες δράσεις του Λευτέρη. Θα τα καταφέρει ή ο Λευτέρης θα φτάσει για ακόμα μια φορά στα άκρα;

Ξένες ταινίες

«Blackhat», STAR, 22:00

Ενας από τους καλύτερους χάκερ του κόσμου, ο Νίκολας Χάθαγουεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή 15 ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, δέχεται μια πρόταση να απελευθερωθεί προσωρινά υπό τον όρο να συνεργαστεί με την αμερικανική κυβέρνηση και να εξαρθρώσει ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος, που απειλεί ολόκληρο τον κόσμο. Ο Χάθαγουεϊ συμφωνεί να βοηθήσει με αντάλλαγμα να μειωθεί η ποινή του και σύντομα ανακαλύπτει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αρχικά νόμιζε. Πρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ, Βαϊόλα Ντέιβις, Γουέι Τανγκ. (ΗΠΑ, 2015, 134′)

«Αναρχία», ALPHA, 00:50

Ο Κυμβελίνος είναι αρχηγός μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών που ζουν από το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών. Βασικός εχθρός του είναι η Αστυνομία της περιοχής, που τον έχει βάλει στόχο, όχι όμως ως υπηρέτης του νόμου, αλλά ως έρμαιο της διαφθοράς που μαστίζει και τους δικούς της κόλπους. Oταν ο Κυμβελίνος μαθαίνει ότι η κόρη του έχει κρυφή σχέση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του, ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα στη συμμορία θα παρασύρει όλους σε μια δίνη εκδίκησης και αντεκδίκησης που αν ήξεραν σε ποιον βαθμό θα φτάσει, ίσως να μην τον ξεκινούσαν ποτέ. Πρωταγωνιστούν οι Ιθαν Χοκ, Εντ Χάρις, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντακότα Τζόνσον, Τζον Λεγκουιτζάμο, Αντόν Γέλτσιν, Πεν Μπάντζλεϊ. (ΗΠΑ, 2014, 89′)