Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ANT1, 18.30

Ο Δημήτρης ζητάει από τη Σοφία να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους, αλλά εκείνη διστάζει. Η Μαρίνα μαθαίνει από τον Κωστή ότι ο Μηνάς παίζει διπλό παιχνίδι και ότι σκοπός του δεν είναι να σώσει την εταιρεία, αλλά να την καταστρέψει. Από την άλλη πλευρά, ο Μηνάς συμμαχεί με τον Χριστόφορο, ενώ η Eλλη ξεκινά συνεδρίες με μία νέα ψυχολόγο, την Aννα, αλλά αυτό που αγνοεί είναι ότι η γνωριμία της με την Αννα μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ξένες ταινίες

«Η διάσωση»

STAR, 22.00

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Αρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Εχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. Πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια. (ΗΠΑ, 2015, 131′)

«Οδηγός για singles»

OPEN, 22.00

Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει η Αλις. Οπως και η Ρόμπιν, η Λούσι, η Μεγκ, ο Τομ, ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και στα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε έναν κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Πρωταγωνιστούν οι Ντακότα Τζόνσον, Ρέμπελ Γουίλσον, Λέσλι Μαν, Αλισον Μπρι. (ΗΠΑ, 2016, 100′)