Ελληνικές σειρές

«Πέτα τη φριτέζα», ΑΝΤ1, 21:45

Ο Αντρέας μετά το καρδιακό επεισόδιο είναι, για ακόμη μία φορά, στο νοσοκομείο μαζί με τον Λάκη και τον Φίλιππο. Τα εγκαίνια είναι εν εξελίξει και για να μπορεί το μαγαζί να λειτουργήσει επιστρατεύονται Φάλον και Μαμαντού. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας γυρίζει στο σπίτι και μαθαίνει ότι η αιτία για την κακή του υγεία είναι η μεγάλη του αγάπη, η φριτέζα και τα τηγανητά. Τώρα θα πρέπει να την αποχωριστεί για πάντα. Παράλληλα ο Σάββας παίζει περίεργο παιχνίδι με τη Ζαμπέλα και τον Αλέκο.

«Το Τατουάζ», ALPHA, 21:50

Η επίθεση του Ορφέα στην Ελένη έξω από το σπίτι της οικογένειας Μελά θα πάρει διαστάσεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Ο Σωκράτης θα βγάλει από μέσα του μια πρωτοφανή βία εναντίον του Ορφέα και ένα μίσος που δείχνει να πυροδοτείται από την υποψία του για το ποιος είναι στ’ αλήθεια ο πατέρας του. Η Μαργκώ θα έρθει σε σύγκρουση με τον Τόνυ και την Τατιάνα και τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι πολύ σκληρά κι από τις δύο πλευρές.

Ξένη ταινία

«X-MEN η αρχή: Γούλβεριν», STAR, 22:00

Η ταινία εκτυλίσσεται χρόνια πριν ο Γούλβεριν ενωθεί με τους X-Men, την περίοδο που δούλευε ως επαγγελματίας δολοφόνος. Η πλοκή του έργου είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν του διάσημου σούπερ ήρωα και μια ευκαιρία να γνωρίσουμε την καταγωγή και τις ρίζες του, πώς απέκτησε τον περίφημο αδαμάντινο σκελετό και τα νύχια του, γιατί έχασε τη μνήμη του, τι δουλειά είχε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ποιος είναι ο λόγος της εχθρότητας ανάμεσα σε αυτόν και στον αιώνιο αντίπαλό του, Σέιμπερτουθ. Πρωταγωνιστούν οι Χιου Τζάκμαν, Λιβ Σράιμπερ, Ντάνι Χιούστον, Ράιαν Ρέινολντς. (ΗΠΑ, 2009, 100′)