Πρωτάθληµα Super League

Aρης – Λαµία

ΕΡΤ1, 19.00

Ελληνική σειρά

«Οσο έχω εσένα»

ΣΚΑΪ, 15.10

Η Μελίνα αποφασίζει να μιλήσει με τον Αλκη για τη σχέση τους και ο Γεώργιος αποφασίζει να αγοράσει ένα πόνυ στον Νικόλα. Η Σύλβια φεύγει για το εξωτερικό. Ο Μάκης πηγαίνει στο σπίτι του Γεώργιου για να «καθαρίσει» για τη Μελίνα και ο Θανάσης εξομολογείται στη Νεφέλη πόσα χρωστάει στην οικογένειά της. Η Μελίνα προσπαθεί να πείσει τη Νάνσυ για τις διαφορές που έχει με τον Αχιλλέα και ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Ο Αλέσιο επισκέπτεται την Ντίντη για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογένεια.

Ξένη σειρά

«Vis a vis»

ΕΡΤ1, 22.00

Ενα τεστ DNA θα μπορούσε να αποδείξει ότι η Μακαρένα είναι αθώα, αλλά ο γιατρός αρνείται να κάνει την εξέταση σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης της. Η Μακαρένα ζητά βοήθεια απ’ τον Φάμπιο, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε σχεδιάσει.

Ξένη ταινία

«Μετά την επόµενη µέρα»
(The day after tomorrow)

STAR, 22.00

Τι θα συνέβαινε αν το φαινόμενο του θερμοκηπίου έπαιρνε πραγματικές, απειλητικές διαστάσεις; Πώς θα έμοιαζε ένα μητροπολιτικό κέντρο, όπως η Νέα Υόρκη, εάν οι λιωμένοι πάγοι της Ανταρκτικής έρρεαν μέσα στις μεγάλες λεωφόρους της; Οταν αυτό, που έμοιαζε μακρινός εφιάλτης, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, ο παλαιοκλιματολόγος Αντριαν Χολ, θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο αλλά και τον γιο του. Πρέπει, όμως, να ακολουθήσει αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που θα ακολουθήσουν οι απεγνωσμένες ορδές του πλήθους, καθώς μετακινούνται σε πιο θερμές περιοχές για να γλιτώσουν από την εκδικητική μανία της φύσης. Πρωταγωνιστούν οι Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Εμι Ρόσουμ. (HΠΑ, 2004, 111′)