Ελληνική σειρά

«Ο πρίγκιπας της φωτιάς», OPEN, 20:00

Ο Στέλιος, που μόλις έχει αφήσει την Κάτια στα γραφεία του ομίλου, έχει μια απρόσμενη συνάντηση με κάποια που του είναι κάτι παραπάνω από «παλιά γνωστή». Η Αννα λαμβάνει ένα ακόμη email από τον άγνωστο που την καθοδηγεί, αλλά αυτή τη φορά θα επιμείνει να της αποκαλύψει την ταυτότητά του. Ο Θωμάς που έχει ακούσει ότι ο Λαέρτης ψάχνει για το οικόπεδο στην Ανθέων, τον συμβουλεύει να μη σκαλίσει άλλο αυτή την υπόθεση για το καλό του. Ο Στέλιος θα πάρει μια απόφαση καθοριστική για τη σχέση του με την Κάτια.

Ξένες ταινίες

«Το χρέος», STAR, 22:50

Πριν από 30 χρόνια, η  πρώην πράκτορας της Μοσάντ, Ρέιτσελ, μαζί με άλλους δύο συναδέλφους της έφεραν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή στο Ανατολικό Βερολίνο, τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός απάνθρωπου ναζιστή εγκληματία πολέμου. Η Ρέιτσελ πίστευε πως είχε ολοκληρώσει την αποστολή της αλλά το σήμερα φαίνεται πως τη διαψεύδει και τη φέρνει αντιμέτωπη με κάποια χρέη, που δεν ξεπληρώνονται εύκολα. Πρωταγωνιστούν οι Ελεν Μίρεν, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τομ Γουίλκινσον, Σαμ Γουόρθινγκτον. (ΗΠΑ/Αγγλία/Ουγγαρία/Ισραήλ, 2010, 113′)

«Million dollar baby», ΑΝΤ1, 23:45

O Φράνκι είναι ένας έμπειρος προπονητής πυγμαχίας που προπονούσε μερικούς από τους καλύτερους πυγμάχους. Αν και δε προπονούσε ποτέ γυναίκες, δέχεται να προπονήσει την Μάγκι, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα. Μαζί θα αναπτύξουν μια σχέση εκτός αγωνιστικού χώρου, μια σχέση πατέρα – κόρης, αφού η αγάπη και η τρυφερότητα λείπει από τη ζωή και των δύο. Πρωταγωνιστούν οι Χίλαρι Σουάνκ, Κλιντ Ιστγουντ, Μόργκαν Φρίμαν, Λουσία Ρίτζκερ. (ΗΠΑ, 2004, 123′)