Ταινία κινουµένων σχεδίων

«Ποκαχόντας»

ALPHA, 17.40

Το 1607 μια αγγλική φρεγάτα ρίχνει άγκυρα στις ακτές της νέας αλλά άγνωστης ακόμα Αμερικής. Με αρχηγό τον Τζον Σμιθ, οι επιβάτες της θα έρθουν σύντομα σε επαφή με τους ιθαγενείς κατοίκους. Η ένταση ανάμεσά στους δύο πολιτισμούς σύντομα κλιμακώνεται και ο πόλεμος φαίνεται η μόνη διέξοδος για όλους, εκτός από τον Τζον Σμιθ και την πριγκίπισσα Ποκαχόντας, την κόρη του αρχηγού της ινδιάνικης φυλής των Παουατάν, καθώς η αγάπη γεννιέται ανάμεσά τους.

Ξένες ταινίες

«Μόνος στο σπίτι 3»

STAR, 21.00

Τέσσερις βιομηχανικοί κατάσκοποι αναζητούν ένα ανεκτίμητης αξίας μικροτσίπ, που περιέχει απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες. Εξαιτίας ενός μπερδέματος στο αεροδρόμιο του Σικάγου, η τσάντα με το μικροτσίπ, το οποίο είναι κρυμμένο μέσα σ’ ένα τηλεκατευθυνόμενο παιδικό αυτοκινητάκι, καταλήγει στο σπίτι της κυρίας Χες. Καθώς οι απατεώνες ψάχνουν εξονυχιστικά την περιοχή, γίνονται αντιληπτοί από τον 8χρονο Αλεξ Προύιτ. Στο μεταξύ, οι επικίνδυνοι κατάσκοποι διαπιστώνουν ότι το πολυπόθητο μικροτσίπ βρίσκεται πια στο σπίτι των Προύιτ, αφού η κυρία Χες χαρίζει το παιδικό αυτοκινητάκι στον Αλεξ, και θα κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Πρωταγωνιστούν οι Αλεξ Ντι Λινζ, Ολεκ Κρούπα, Λένι Βον Ντόνελ, Ντέιβιντ Θόρτον, Σκάρλετ Γιόχανσον. (ΗΠΑ, 1997, 93′)

 

«Πεθερικά της συµφοράς»

ΣΚΑΪ, 22.45

Aφού ο σκληροτράχηλος πρώην πράκτορας της CIA, Τζακ Μπερνς, έδωσε την άδειά του στον Γκρεγκ Φόκερ να παντρευτεί την κόρη του, τώρα έχει έρθει η ώρα να γνωρίσει τους μέλλοντες συμπεθέρους του. Oμως ο κύριος και η κυρία Φόκερ είναι εντελώς διαφορετικοί από την οικογένεια Μπερνς, και η συνάντησή τους προβλέπεται το λιγότερο εκρηκτική. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν, Μπάρμπρα Στράιζαντ, Τέρι Πόλο. (ΗΠΑ, 2004, 115′)