• Αναζήτηση
 • Super League: 12-14 Ιανουαρίου η αναβληθείσα 15η αγωνιστική

  Το ΔΣ της Super League αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναβληθείσας 15ης στροφής στις 12-14 Ιανουαρίου (αντί της 16ης) με αυτόματη μετακύλιση των υπόλοιπων αγωνιστικών

  Αντί της εμβόλιμης λύσης το ΔΣ της Super League αποφάσισε τελικά να διεξαχθεί στις 12-14 Ιανουαρίου η αναβληθείσα 15η στροφή του πρωταθλήματος (αντί της 16ης που είχε αρχικά οριστεί τότε) με αυτόματη μετακύλιση των υπόλοιπων αγωνιστικών.

  Θυμίζουμε ότι η 15η επρόκειτο να διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου, όμως αναβλήθηκε μετά την αποχή των διαιτητών για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου.

  Η απόφαση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε με μετακύλιση των αγωνιστικών λήφθηκε κατά πλειοψηφία. Ολυμπιακό, Άρης και Πανιώνιος πάντως διαφώνησαν και καταψήφισαν τη συγκεκριμένη πρόταση.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

  «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk