Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκα, πως η διοργανώτρια αρχή πήρε την σωστή απόφαση αναφορικά με την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο να επιμείνουν στην αποχή οι Έλληνες διαιτητές, επισημαίνοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση η λίγκα θα αναγκαστεί να φέρει ξένους διαιτητές.

«Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, το ήθελαν όλες οι ομάδες εκτός από ελάχιστες. Στην ψηφοφορία ήταν 13-3 οι ψήφοι, με μόνο τρεις ομάδες που ήθελαν εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ. Σωστή η απόφαση. Πρέπει να σταματήσουν τέτοια έκτροπα, πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι, είναι αθλητισμός και πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει» υποστήριξε αρχικά ο πρόεδρος των πράσινων και πρόσθεσε.

«Καταλαβαίνουμε τους διαιτητές και την απόφασή τους για αποχή. Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί. Πιστεύω πως θα δείξουν κατανόηση και δεν θα συνεχίσουν την αποχή. Αν το κάνουν, θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους. Θα περιμένουμε ως τις 4 Ιανουαρίου όταν και θα ανακοινώσουν τη συνέχεια της δράσης τους και αναλόγως θα κινηθούμε κι εμείς, σαν ομάδες και σαν συνεταιρισμός».