• Αναζήτηση
 • Απίστευτος τερματοφύλακας της Serie B, πέτυχε το αυτογκόλ της δεκαετίας! (vid)

  Το όνομά του είναι Νταβίντε Περουτσίνι και πέτυχε ένα αυτογκόλ χάρη στο οποίο θα μνημονεύεται για πάρα πολύ καιρό σε βίντεο και τηλεοπτικές εκπομπές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το να είναι ένας τερματοφύλακας άνετος με την μπάλα στα πόδια είναι μια από τις επιταγές του σύγχρονου ποδοσφαίρου μιας και βοηθά στην ανάπτυξη των επιθέσεων από την άμυνα. Από αυτό όμως μέχρι το να υπερεκιτιμάς τις δυνατότητές του η απόσταση είναι τεράστια και όπως θα δείτε παρακάτω… ταπεινωτική.

  Ο τερματοφύλακας της Άσκολι, Νταβίντε Περουτσίνι, στην αναμέτρηση κόντρα στην Παλέρμο για τη Serie B, την είδε… Άλισον και προσπάθησε σε ένα γύρισμα της μπάλας από αμυντικό του, να αποφύγει αντίπαλο με μια ντρίπλα αλά Κρόιφ μπροστά από την εστία του. Κατά τη διάρκεια της περιστροφής όμως έχασε την ισορροπία και τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να πετύχει ένα απίστευτο αυτογκόλ, ίσως το πιο «παρανοϊκό» στην ιστορία των… αυτογκόλ.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk