• Αναζήτηση
 • Απαλλάσσεται από το 50% των χρεών ο Ηρακλής

  Ο Ηρακλής φαίνεται πως θα απαλλαχθεί από τα μισά χρέη του σε παίκτες χάρη σε μια αλλαγή του άρθρου 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο Ηρακλής βρίσκει μία σωτήρια αλλαγή του άρθρου 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης, σύμφωνα με την οποία, απαλλάσσεται από το 50% των χρεών. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι κάθε νέα ΠΑΕ που ιδρύεται ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών. Η καταληκτική ημερομηνία για τη γνωστοποίησή τους είναι η 21η Ιανουαρίου.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

  «Σε συμφωνία με το Παράρτημα I, άρθρα 4,5 του ΚΑΠ και το άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης κάθε νέα Π.Α.Ε. που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με την Π.Α.Ε. που υποβιβάστηκε και έχει τεθεί σε εκκαθάριση.

  Βάσει των παραπάνω ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για την γνωστοποίηση τους η 21η Ιανουαρίου 2019. Καλούνται οι πιστωτές της προηγούμενης εταιρείας να γνωστοποιήσουν τις υφιστάμενες οφειλές προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά (τελεσίδικες αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, συμφωνίες διακανονισμού/εκχώρησης, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, εντολές πληρωμής κλπ)».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk