• Αναζήτηση
 • Ιταλική ομοσπονδία: «Ανοικτό ενδεχόμενο η διακοπή πρωταθλήματος»

  Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, μετά τον θάνατο οπαδού της Ίντερ στα επεισόδια πριν από το ματς των Νερατζούρι με τη Νάπολι

  Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε πριν από το ντέρμπι Ίντερ – Νάπολι (26/12). Ένας νεκρός (οπαδός των Νερατζούρι που κατέληξε στο νοσοκομείο) και τέσσερις τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν πριν από τη σέντρα του αγώνα.

  Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος.

  «Υπάρχει πρόβλημα διατήρησης της τάξης κι αυτό είναι εμφανές. Με ρωτούν αν θα διακόψουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να πω ότι η διακοπή είναι ένα μέτρο που εξετάζουμε. Αυτή την στιγμή πάντως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση».

  Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο διευθυντής της αστυνομίας του Μιλάνου τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως θα κλείσει η εξέδρα που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ και πρόσθεσε πως θα απαγορευτεί η μετακίνηση τους στα εκτός έδρας παιχνίδια των Νερατζούρι.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk