• Αναζήτηση
 • Ανάλυση: Η επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

  To10.gr αναλύει την έξοδο του Ολυμπιακού στην Τουρκία, ενώ γίνεται αναφορά για την Darussafaka και το δίδυμο Milutinov/Βεζένκοφ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ελπίζω να φάγατε και να ξεκουραστήκατε όσο περισσότερο μπορούσατε, γιατί από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουμε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την μονομαχία του Ολυμπιακού απέναντι στην Darussafaka. Οι Ερυθρόλευκοι φιλοδοξούν να συνεχίσουν ακάθεκτοι το νικηφόρο σερί τους, γεγονός που θα τους επιστρέψει να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την Εφές και τον μεγάλο στόχο της τετράδας. Το τελευταίο διάστημα η ελληνική ομάδα βαδίζει στον δρόμο της διαρκούς βελτίωσης – πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνει να έχει αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό την καινούρια φιλοσοφία του David Blatt. Η βαθμολογική της θέση αποτελεί απλώς το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς που λαμβάνει χώρα καθημερινά στο εσωτερικό του οργανισμού. Φυσικά άπαντες στο Λιμάνι γνωρίζουν ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για πανηγυρισμούς – η σεζόν είναι μεγάλη και το νέο format της διοργάνωσης απαγορεύει τέτοιου είδους εφησυχασμούς.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk