Ξένη σειρά
«Peaky blinders»
ΕΡΤ1, 22.00
Καθώς ετοιμάζεται το ρινγκ για τον αγώνα μποξ μεταξύ του Μπόνι Γκολντ και του Γολιάθ, ο Αλφι επισκέπτεται τον Τόμι. Ο Τόμι παρακολουθεί τον αγώνα μαζί με τον Αρθουρ, ο οποίος τραυματίζεται θανάσιμα όταν ακολουθεί έξω κάποιον ύποπτο. Αν ο Τόμι παραδώσει στον Λούκα Τσανγκρέτα όλη του την περιουσία, του διαμηνύει, η βεντέτα θα κλείσει και συναντιούνται στο υπόγειο αποστακτήριο του Τόμι για να υπογράψουν τα χαρτιά. Ομως ο Τόμι του έχει στήσει παγίδα με απρόβλεπτη εξέλιξη που καθορίζει την μοίρα όλων τους.

Ξένες ταινίες

«Μια φορά το χρόνο»
STAR, 21.00

Η Σάρλοτ Κούπερ έχει μια και μόνο ευχή: να καταφέρει να δημιουργήσει την ωραία ανάμνηση μια τέλειας εορταστικής περιόδου για τα μέλη της αλλοπρόσαλλης οικογένειάς της. Ομως αυτό δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Θα καταφέρει άραγε το περίφημο Πνεύμα των Χριστουγέννων να ενώσει τους Κούπερ και να περάσουν τις γιορτές μονοιασμένοι και αγαπημένοι; Πρωταγωνιστούν οι Στιβ Μάρτιν, Νταϊάν Κίτον, Τζον Γκούντμαν, Αμάντα Σέιφριντ, Μαρίσα Τομέι. (ΗΠΑ, 2015, 99’)

«Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας»
ALPHA, 21.50

Μια βόλτα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ θα έχει ως αποτέλεσμα ο Πόνγκο και η Περντίτα, δύο σκυλιά Δαλματίας, να ερωτευτούν σφοδρά. Το ίδιο θα συμβεί και στους ιδιοκτήτες τους, Ρότζερ (Τζεφ Ντάνιελς) και Ανίτα (Τζόελι Ρίτσαρντσον). Η ευτυχία τους όμως ανατρέπεται, όταν η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και αφεντικό της Ανίτα, Κρουέλα Ντε Βιλ (Γκλεν Κλόουζ), αποφασίζει να φτιάξει τη μεγαλύτερη και πιο φανταχτερή γούνα από δέρμα σκυλιών Δαλματίας. Βασισμένη στην επιτυχία κινουμένων σχεδίων του 1961, η ταινία της Disney εγκωμιάστηκε από κοινό και κριτικούς για τον ρυθμό της, αλλά και την ερμηνεία της Γκλεν Κλόουζ. (ΗΠΑ, 1996, 94’)