Άλλους δυο βαθμούς πέταξε η Μίλαν στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο παρουσιάστηκε άκεφη και χωρίς ιδέες επιθετικά, με αποτέλεσμα να κολλήσει στο 0-0 με την Φροζινόνε, η οποία πήρε έναν βαθμό στον αγώνα που κάνει για την σωτηρία της. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που οι ροσονέρι δεν καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη εντός των συνόρων.

Ένας από τους πιο βασικούς στόχους της Μίλαν αυτήν την φετινή χρονιά για την Μίλαν ήταν η είσοδος της στην τετράδα, ωστόσο με αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορεί να λογιστεί ρεαλιστικός αυτός ο σκοπός. Οι ροσονέρι είχαν πολύ κακή εικόνα κόντρα στην προτελευταία Φροζινόνε, με αποτέλεσμα να μην πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μόνο στα πρώρα 20 λεπτά η Μίλαν μπήκε αποφασισμένη για να πάρει την νίκη. Μόλις στο 3΄ ο Κουτρόνε από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 18΄ ο Καστιγιέχο ο είχε δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Τσιάνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα αλλά ο διαιτητής κατόπιν χρήσης VAR ακύρωσε το γκολ. Η απόφαση ήταν σωστή γιατί η φάση προήλθε από φάουλ στον Τσαλχάνογλου.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι ήρθε φυσιολογικά το 0-0.

Φροζινόνε: Σπορτιέλο, Αριαούντο (76′ Σαλαμόν), Κράιντς, Γκολντανίγκα, Κρισετίγκ, Μαϊέλο, Τσίμπσαχ, Μπεγκέτο, Τζιλιόνε (74′ Ζαμπράνο), Τσιάνο, Πιναμόντι (80′ Τσιοφάνι)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (74′ Κόντι),Τσαλχάνογλου, Μπακαγιόκο, Κατιγιέχο (74′ Λασάλτ), Κεσί, Ιγουαΐν, Κουτρόνε