Εκποµπή µαγειρικής

«Food n’ friends», ΣΚΑΪ, 18:40

Ο Δημήτρης και ο Ηλίας υποδέχονται την πολιτικό Ολγα Κεφαλογιάννη. Συζητούν για τα πάντα εκτός από πολιτική, για τον ελληνικό τουρισμό και τα μοναδικά ελληνικά τοπικά προϊόντα και μαγειρεύουν πεντανόστιμα τυροπιτάκια με γραβιέρα Νάξου και μέλι, μπρόκολο ογκρατέν με παστουρμά Δράμας και έναν παραδοσιακό κόκορα κοκκινιστό με τραχανά.

Ταινία κινουµένων σχεδίων

«Toy story 3», ALPHA, 16:45

Ο Αντι έχει πια μεγαλώσει και ετοιμάζεται να περάσει τις πύλες του κολεγίου. Πριν όμως μετακομίσει, θα πρέπει να απαλλάξει το άλλοτε παιδικό δωμάτιό του από κάθε περιττό αντικείμενο. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Μπαζ, ο Γούντι, ο Σούστας και τα υπόλοιπα παιχνίδια αρχίζουν να ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον τους. Πριν καλά-καλά το καταλάβουν, θα βρεθούν μέσα στον γειτονικό παιδικό σταθμό «Ηλιαχτίδα», ανάμεσα σε ασυγκράτητα νήπια που δεν βλέπουν την ώρα να πάρουν τα παιχνίδια στα χέρια τους, χωρίς φυσικά να έχουν πάντα και τις καλύτερες προθέσεις. (ΗΠΑ, 2010, 91′)

Ξένη ταινία

«Μόνος στο σπίτι 2: Χαµένος στη Νέα Υόρκη», STAR, 21:00

Η οικογένεια Μακάλιστερ σχεδιάζει με χαρά να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και να βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη. Για καλή του τύχη έχει μαζί του πολλά μετρητά και πιστωτικές κάρτες, που του εξασφαλίζουν μια διαμονή σε ένα καλό ξενοδοχείο. Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και ο Κέβιν είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να τους εμποδίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει. Πρωταγωνιστούν οι Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ, Κάθριν Ο’ Χάρα. (ΗΠΑ, 1992, 111′)