Eκποµπή ζαχαροπλαστικής

«Οι γλυκές αλχηµείες ταξιδεύουν», ΣΚΑΪ, 16:20

Ο Στέλιος Παρλιάρος ταξιδεύει μέχρι το Νυμφαίο. Πριν φτάσει εκεί, κάνει μια στάση στο Ξινό Νερό, στο εστιατόριο του Νίκου Κοντοσώρου. Ο κ. Κοντοσώρος αποκαλύπτει μια συνταγή για γλυκό χυλοπιτάκι, που κανείς δεν έχει παρουσιάσει ως σήμερα. Φτάνει στο Νυμφαίο και μια ντόπια νοικοκυρά τού ανοίγει το σπίτι της και φτιάχνει μια μαρμελάδα με φρούτα του δάσους. Στην επιστροφή, φέρνει μαζί του φρούτα, καρπούς του δάσους και μέλι, με τα οποία φτιάχνει ένα κέικ μελιού με καρύδια, γεμάτο αρώματα από κανέλα και πορτοκάλι, που συνοδεύεται από σος μήλου. Και μια κρέμα με γιαούρτι και σουμάδα, που σερβίρεται με βατόμουρα.

Ταινία κινουµένων σχεδίων

«Το πολικό εξπρές», STAR, 21:30

Ολοι γνωρίζουμε πως ο Aγιος Βασίλης της Πρωτοχρονιάς είναι ένας μύθος. Ή μήπως όχι; Ο μικρός Μπίλι, που επιθυμεί πολύ να πιστεύει στην ύπαρξή του, δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γονείς του, που του επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο Aγιος Βασίλης δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αθώο παραμύθι. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι δέχεται την επίσκεψη ενός τεράστιου ατμοκίνητου τρένου. Προορισμός: το σπίτι του Aγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο. Παρέα με άλλους συνομηλίκους του ο Μπίλι θα ζήσει το πιο απίθανο ταξίδι της ζωής του. (ΗΠΑ, 2004, 89′)

Ξένη ταινία

«Last Vegas», ΕΡΤ1, 22:00

Η ιστορία διαδραματίζεται γύρω από τέσσερις παιδικούς φίλους από τη Νέα Υόρκη, οι οποίοι είναι πια συνταξιούχοι. Οταν ο τέταρτος της παρέας ετοιμάζεται να παντρευτεί, ταξιδεύουν όλοι μαζί για το Λας Βέγκας για να κάνουν το καθιερωμένο πάρτι εργένηδων στον φίλο τους πριν τον γάμο. Εκεί αρχίζουν διάφορες ερωτικές και κωμικές περιπέτειες. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Ντάγκλας, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν. (ΗΠΑ, 2018, 98′)