Παγκόσµιο Κύπελλο FIFA

ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ημιτελικός / Ντόχα 2018, ΕΡΤ1, 18:30

Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30

Η Μάρθα και η Ρένα είναι σοκαρισμένες με το γεγονός ότι θα πρέπει να γίνει εκταφή της Ελπίδας και δεν ξέρουν πώς να το πουν στη Μαρίνα. Ο Μιχάλης μαθαίνει από τη Σοφία ότι το παιδί που περιμένει είναι του Δημήτρη και έρχεται σε δίλημμα αν θα το πει στον αδερφό του και στον Γιώργο. Εν τω μεταξύ ο Κωστής καταλαβαίνει ότι ο Μηνάς παίζει κάποιο παιχνίδι με την εταιρεία και του ζητάει εξηγήσεις.

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», ALPHA, 21:00

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στο σπίτι του Αγγελου και της Βέλης. Παιχνίδια εξαφανίζονται, σάκοι εμφανίζονται και η Βέλη συμπεριφέρεται περίεργα. Ομως τελικά όλα γίνονται για καλό σκοπό. Η Καίτη έχει αρχίσει να βγαίνει τα βράδια με τις φίλες της, και του Ηλία του κακοφαίνεται. Δεν έχει ιδέα ότι η Καίτη βγαίνει μπας και μπορέσει να τον ξεπεράσει. Η Βούλα είναι σκασμένη με το μαγαζί που δεν πάει καλά και ο Μηνάς κάνει ό,τι μπορεί για να της φτιάξει τη διάθεση. Eνας φίλος του μπαμπά του Μπάμπη του εκμυστηρεύεται ένα μυστικό. Ο πατέρας του είχε εξωσυζυγική σχέση. Ο Μπάμπης αρνείται να το πιστέψει και η Ξένια του ανοίγει τα μάτια.

Ξένη ταινία

«The A-team» ΣΚΑΪ, 23:45

Τέσσερις βετεράνοι του πολέμου στο Ιράκ κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν ποτέ. Ετσι, θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τα μοναδικά τους ταλέντα προκειμένου να «καθαρίσουν» το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κουίντον Τζάκσον, Σάρλτο Κόπλεϊ, Τζέσικα Μπίελ, Πάτρικ Γουίλσον, Μπράιαν Μπλουμ. (ΗΠΑ, 2010, 117′)