Ελληνικές σειρές

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Ο Λευτέρης για ακόμα μία φορά ελίσσεται και θολώνει τα νερά, αφήνοντας τον Ορέστη σίγουρο πως είναι ο καλύτερός του φίλος. Ο Μάνος και η Δανάη επιστρέφουν προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους πάντες για το πού πέρασαν το βράδυ τους. Ο Ορέστης δεν έχει πειστεί για την ιστορία που άκουσε, είναι σίγουρος ότι ο Μάνος και η Δανάη ήταν μαζί. Ο Θέμης, που υποπτεύεται το ίδιο πράγμα, κάνει τις απειλές του πράξη.

 

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες από τότε που η Αλίνα γέννησε τον Βαγγέλη τζούνιορ και οι Χαμπέοι ονειρεύονται τα πρώτα τους Χριστούγεννα παρέα με τον εγγονό. Η Αλίνα, απ’ την άλλη, ονειρεύεται να τα περάσει παρέα με τους δικούς της στη Ρόδο, ώστε με αυτή την ευκαιρία να δουν και εκείνοι το μωρό από κοντά. Πώς όμως να τολμήσει να πει στον Διονύση και στα πεθερικά της ότι θέλει να φύγει, και μάλιστα προτού ακόμη σαραντίσει; Αποφασίζει λοιπόν να συζητήσει το θέμα στο κυριακάτικο τραπέζι, παρουσία των Τριαντάφυλλων και της Φωτούλας, που έρχονται για να ευχηθούν.

Ξένη ταινία

«The Twilight Saga: Χαραυγή, µέρος 2ο»

STAR, 23.50

Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών «Twilight», παρακολουθούμε την προσαρμογή της Μπέλα στη νέα της ζωή ως βαμπίρ, καθώς και τη μεταμόρφωσή της από τον πιο αδύναμο κρίκο σε κυρίαρχο του παιχνιδιού. Η μικρή Ρενέσμι, με την ξεχωριστή ομορφιά, το «αθάνατο παιδί» της Μπέλα και του Eντουαρντ, θα ανατρέψει τις ισορροπίες, φέρνοντας τους Κάλεν αντιμέτωπους με τους Βολτούρι, και θα σημάνει μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για τον λυκάνθρωπο Τζέικομπ Μπλακ. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Μάγκι Γκρέις, Μπίλι Μπερκ, Νίκι Ριντ, Κέλαν Λουτζ. (ΗΠΑ, 2012, 115′)