Ελληνική σειρά

«Πέτα τη φριτέζα»

ΑΝΤ1, 21.45

Ο Αντρέας, βλέποντας τη Φάλον να παντρεύεται τον Μαμαντού, αναθεωρεί την απόφασή του και εστιάζει στην πρόσκληση για την ανάγνωση της διαθήκης. Ζαμπέλα και Αλέκος λαμβάνουν περίεργα νέα από τον άνθρωπο που έστειλαν στο γραφείο του συμβολαιογράφου. Ο Κίμωνας παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια ώστε να αποκαλύψει με πανηγυρικό τρόπο την αλήθεια στον Αντρέα πριν το μάθει από τον συμβολαιογράφο. Ο Φίλιππος μαθαίνει για το φιλί της Μαριέττας και του Κίμωνα και αντιδρά σπασμωδικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Κίμωνα.

Ξένες ταινίες

«Jack Reacher»

ΣΚΑΪ, 21.00

Ενας ερευνητής ανθρωποκτονιών, ο Τζακ Ρίτσερ, καλείται να ερευνήσει μια υπόθεση που αφορά έναν εκπαιδευμένο στρατιωτικό-ελεύθερο σκοπευτή που πυροβόλησε τυχαία πέντε αθώα θύματα με έξι βολές. Ενώ ο φερόμενος ως δράστης συλλαμβάνεται και η υπόθεση είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο, ο δράστης ζητεί να συναντήσει τον Ρίτσερ. Η συνάντηση αυτή θα πυροδοτήσει εκρηκτικές εξελίξεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Βέρνερ Χέρτσογκ. (ΗΠΑ, 2012, 130′)

«Ο βράχος»

ALPHA, 00.10

Απογοητευμένος από την αδιαφορία της αμερικανικής κυβέρνησης να αποζημιώσει τις οικογένειες νεκρών στρατιωτών της ομάδας του, ο στρατηγός Φρανκ Χάμελ αποφασίζει να καταλάβει με τους άντρες του την υψίστης ασφαλείας φυλακή του Αλκατράζ. Κρατώντας ομήρους 83 τουρίστες, απειλεί να εξαπολύσει ένα ισχυρό βιολογικό όπλο στο Σαν Φρανσίσκο, αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά του. Το Πεντάγωνο και το FBI για να αντιμετωπίσουν άμεσα την κατάσταση, ζητούν τη βοήθεια ενός πρώην κρατουμένου αυτών των φυλακών, ήταν ο μόνος που κατάφερε ποτέ να αποδράσει από εκεί. Πρωταγωνιστούν οι Σον Κόνερι, Νίκολας Κέιτζ, Εντ Χάρις, Ντέιβιντ Μορς, Γουίλιαμ Φόρσαϊθ, Μάικλ Μπίεν. (ΗΠΑ, 1996, 126′)