Super League

Αρης – Παναιτωλικός

ΕΡΤ1, 19.00

Μαγειρική εκποµπή

«Kitchen Lab»

ALPHA, 17.00

Σήμερα ο Ακης Πετρετζίκης μάς δίνει ιδέες για το μενού των εορτών.

Η πρώτη συνταγή είναι χριστουγεννιάτικα spring rolls με γέμιση από κρέας πάπιας, τα οποία σερβίρονται με κατακόκκινη γλυκόξινη σάλτσα από παντζάρια. Ακολουθεί μια χριστουγεννιάτικη, super food σαλάτα με πλιγούρι, κάστανα, μυρωδικά και ρόδι, η οποία είναι έτοιμη σε μόλις δέκα λεπτά. Για επιδόρπιο, φτιάχνει κουραμπιέδες γεμιστούς με σοκολάτα.

Ξένες ταινίες

«Παίζοντας µε την αγάπη»

STAR, 17.40

Ο Τζορτζ (Τζέραρντ Μπάτλερ) είναι ένας διαζευγμένος πρώην ποδοσφαιριστής. Η πρώην σύζυγός του Στέισι (Τζέσικα Μπίελ) ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο και ο 9χρονος γιος του Λιούις θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής όπως ο πατέρας του. Oταν γίνεται προπονητής της ομάδας του Λιούις, ο Τζορτζ θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με τη Στέισι και τον Λιούις. Δεν έχει υπολογίσει ωστόσο έναν σημαντικό παράγοντα – το σεξαπίλ του και την επίδραση που έχει αυτό στις μαμάδες των παιδιών που προπονεί. Πώς μπορεί ο Τζορτζ να επικεντρωθεί στο να γίνει ένας καλός πατέρας και ενδεχομένως να επανασυνδεθεί με τη Στέισι; (ΗΠΑ, 2012, 94′)

«Μια νύχτα στο µουσείο 2»

OPEN, 21.00

Η νύχτα έχει πέσει στο Ιδρυμα Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον. Οι φύλακες έχουν φύγει, τα φώτα έχουν σβήσει, όμως κάτι απίστευτο συμβαίνει, καθώς ο πρώην νυχτοφύλακας Λάρι Ντέιλι βρίσκεται μπλεγμένος στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο Λάρι έρχεται αντιμέτωπος με μια επική μάχη που λαμβάνει χώρα στους διαδρόμους του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο. Και πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τους πρώην «άψυχους» φίλους του από τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Στίλερ, Εϊμι Ανταμς, Οουεν Γουίλσον, Ρόμπιν Γουίλιαμς. (ΗΠΑ, 2009, 97′)