• Αναζήτηση
 • 8.000 προσλήψεις μέσα στο 2019 υποσχέθηκε η Ξενογιαννακοπούλου

  Υποστήριξε ότι η εφαρμογή του κανόνα 1 προς 1, δίνει τη δυνατότητα για 8.000 προσλήψεις το 2019, ενώ προανήγγειλε και 3.000 προσλήψεις γιατρών το 2020

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου η οποία ανακοινώνει προσλήψεις στο Δημόσιο. Μιλώντας στη Βουλή η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης υποσχέθηκε προσλήψεις με έναρξη το 2019 και για τα επόμενα έτη, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το δημόσιο δεν διογκώθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εφεξής θα μπει φρένο στη συρρίκνωσή του.

  Πιο συγκεκριμένα  υποστήριξε ότι η εφαρμογή του κανόνα 1 προς 1, δίνει τη δυνατότητα για 8.000 προσλήψεις το 2019, ενώ προανήγγειλε και 3.000 προσλήψεις γιατρών το 2020 βάσει ισάριθμων αποχωρήσεων και γενικόλογα νέες προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών, τονίζοντας ότι πρέπει να μειωθούν οι αναπληρωτές από το 14% του συνόλου σήμερα στο 4%.

  Η ίδια, ανακοίνωσε την κατάθεση από τη νέα χρονιά νομοσχεδίου με αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας του ΑΣΕΠ, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιθυμεί τη διατήρηση του μνημονιακού κανόνα 5 προς 1 στο δημόσιο και ότι επιδίδεται σε μία «ισοπεδωτική αντικυβερνητική πολιτική» σε ότι αφορά τη δημόσια διοίκηση, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκει τη λειτουργία της υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk